Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Το βίντεο της φραστικής επίθεσης στον Κ. Σημίτη(Σχόλιο tapan-alloi): Πρέπει να το πάρουν απόφαση: Όπου και αν πηγαίνουν θα τρων την φάπα τους. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. Βέβαια ο "τρόπος" έχει την μεγαλύτερη σημασία. Εάν δηλαδή επιλέξεις να πεις αυτό που θέλεις με λάθος τρόπο, τις περισσότερες φορές, όσο δίκιο κι αν έχεις, το πιθανότερο είναι να το χάσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση η αντίδραση ήταν άψογη. Βρήκε κόκκαλο.Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη,κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Βερολίνο.
Μέλος της ομάδας "Real Democracy Now" του Βερολίνου, παρενέβη σημειώνοντας ότι "είναι ιδιαιτέρως προβληματικό να καλείτε εδώ τον κ. Σημίτη για να μας πείτε που πάει η Ελλάδα. Έχει μακρύ παρελθόν στην ελληνική πολιτική σκηνή και είναι συνυπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση".
Αργά το βράδυ της Τρίτης το "Real Democracy Now" έδωσε το βίντεο της φραστικής επίθεσης στη δημοσιότητα.
Συνεχίζοντας, η νεαρή κοπέλα τόνισε ότι "κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργός η διαφθορά έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα, και αναφέρθηκε στην εμπλοκή των στενών συνεργατών του κ. Σημίτη, Τσουκάτου και Μαντέλη στην υπόθεση Siemens.
Επίσης έκανε λόγο και για την υπόθεση των υποβρυχίων και τις κατηγορίες σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου.
"Ο κ. Σημίτης ταυτίστηκε με το όραμα της ισχυρής Ελλάδας και της εισόδου στην ευρωζώνη για τα οποία θυσιάστηκε ο ελληνικός λαός", κατέληξε η νεαρή κοπέλα, η οποία χειροκροτήθηκε.
Πηγή: http://news247.gr/ellada/politiki/to_vinteo_ths_frastikhs_epitheshs_ston_shmith.1589252.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου