Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Του τίναξε τα πέταλα του George του τσαχπίνη!


Γράφει ο Δευκαλίων

Αναμεταδίδεται σήμερα από πολλά διεθνή έντυπα ότι η Ρωσία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του μεγαλό-επενδυτή GSoros. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος GSoros σκόπευε να κερδοσκοπήσει εναντίον της Ρωσικής Οικονομίας σύμφωνα με το σκεπτικό βάσει του οποίου εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης. Δηλαδή σε απλά Ελληνικά σκόπευε (αν ευσταθεί το κατηγορητήριο) να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έκαναν οι διεθνείς κερδοσκόποι εναντίον της Ελλάδας το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2009 - Απρίλιος 2010.
Συμπέρασμα: Υπάρχει πάντα νόμιμος τρόπος σοβαρής και αξιόμαχης αντίδρασης εναντίον των κερδοσκόπων που σκοπεύουν να επιτεθούν για να καταστρέψουν την οικονομία μίας χώρας. Τώρα τι επιλέγει να κάνει ο κάθε ηγέτης είναι άλλο πράγμα. Άλλοι κάνουν και λένε ανοησίες π.χ. ότι θα βάλουν το πιστόλι πάνω στο τραπέζι…. Μόνο που στο τέλος το πιστόλι αποδεικνύεται σοκολατένιο. Ο ηγέτης όμως δεν μιλάει αλλά πράττει!
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σύντροφος της KGB δεν έπραξε απλώς…  
Του τίναξε τα πέταλα του George του τσαχπίνη!

Πηγή: http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/search/label/%CE%93%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%94%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου