Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Για δες τον νέο πρωθυπουργό μας... τι μας έλεγε πριν από έναν χρόνο!

(Σχόλιο tapan-alloi): Λοιπόν έχω λαβράκι εδώ! 
Σκαλίζοντας τις παλαιότερες αναρτήσεις αυτού του blog έπεσα σε ένα γνώριμο πρόσωπο. Γνώριμο τώρα γιατί τότε...
Και τι έλεγε;
Εντάξει, θα διαβάσετε παρακάτω... 
Κι ο θεός να βάλει το χέρι του εάν τα έργα του είναι όπως κ οι προβλέψεις του...


Το παρακάτω κείμενο είχε αναρτηθεί εδώ: Παπαδήμος: Η αναδιάρθρωση δεν είναι επιλογή


Τελικά αυτό το blog έχει πολλά μαργαριτάρια μέσα του! Αξίζει η εξερεύνησή του... ;-)




Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παπαδήμος: Η αναδιάρθρωση δεν είναι επιλογή

«Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν θεωρείται επιλογή. Δεν είναι επιλογή για καμία χώρα στη ζώνη του Ευρώπη», είπε o σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ.Λουκάς Παπαδήμος, μιλώντας στο οικονομικό πρακτορείο Bloomberg.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα. Το 2011 είναι μια χρόνια όπου θα περίμενα ότι οι συνθήκες θα έχουν βελτιωθεί σημαντικά και η πιθανότητα της επιστροφής στις αγορές θα είναι πολύ υψηλές», εκτίμησε.
Πηγή: http://www.nooz.gr/economy/l-papadimosi-anadiar8rosi-den-einai-epilogi--anaptuksi-apo-to-2011




(Σχόλιο tapan-alloi): Το παραπάνω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή της 28 Σεπτεμβρίου 2010. Αυτό το διαπιστώνετε εφόσον googlάρετε τον τίτλο του κειμένου. Θα το συναντήσετε επαναδημοσιευμένο και πανομοιότυπο σε πολλά άλλα blog.
Ακολουθώντας τώρα τον παραπάνω σύνδεσμο διαπιστώνουμε πως το αρχικό (το παραπάνω δηλαδή) έχει αλλάξει. Με μια πρώτη ματιά η διαπίστωση είναι πως το νόημα είναι το ίδιο και πως έχει εμπλουτισθεί.

Μου αρέσει πως μία από τις "ετικέτες" που είχα βάλει στο άρθρο ήταν "αισιοδοξία"... Αλλά δε μάσησα και συμπλήρωσα και το "εδώ θα είμαστε και θα δούμε".
Ε, να λοιπόν! Εδώ είμαστε και βλέπουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου