Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Αυτά θα είναι τα 10 πρώτα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική δικαιοσύνη (Τα ανακοινώνει ο Μιχελογιαννάκη)

(Σχόλιο tapan-alloi): Σε πόσες τετραετίες δε μας διευκρίνισε. Άντε να δούμε...Αυτά θα είναι τα 10 πρώτα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική δικαιοσύνηΤα δέκα πρώτα μέτρα που θα υιοθετήσει μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική δικαιοσύνη αναφέρει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, Γιάννης Μιχελογιαννάκης. 

 Ο κ. Μιχελογιαννάκης κάνει λόγο για «ποιοτική αναβάθμιση της μισθωτής εργασίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας», και σημειώνει ότι τα μέτρα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο μιας γενικότερης στρατηγικής αποκατάστασης της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Τα δέκα πρώτα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την κοινωνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον υποψήφιο του κόμματος: 
- Επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. 
- Αποκατάσταση συλλογικών συμβάσεων, τριετιών, επεκτασιμότητας, μετενέργειας διαιτησίας. 
- Μέτρα φραγμού των μαζικών απολύσεων. 
- Δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας. 
- Δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. 
- Εξασφάλιση στέγης. 
- Επαναφορά 13 σύνταξης σε όσους παίρνουν κάτω από 700 ευρώ. 
- Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 
- Ειδική κάρτα μετακίνησης. 
- Κατάργηση ειδικού φόρου πετρελαίου θέρμανσης. 

«Είναι πανθομολογούμενο από όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προάγει τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης. Να είστε βέβαιοι ότι μια κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, με το λαό στήριγμα της, μπορεί να κάνει πράξη όλα εκείνα τα οποία απαιτούνται για να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και κυρίως πραγματική δημοκρατία των πολιτών», σημειώνει ακόμη ο Βουλευτής.

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου