Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

"Φωτογραφική τροπολογία υπέρ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ"

(Σχόλιο tapan-alloi): Ρίξανε τον άλλον στο διπλανό δωμάτιο να σηκώσει σκόνη, για να κάνουν  οι υπόλοιποι  τη βρομοδουλειά... Σούπερ σχέδιο. Για όσκαρ.


Τροπολογία που "απαλλάσσει διοικήσεις τραπεζών από ευθύνες για δάνεια σε κόμματα και άλλους φορείς", ψηφίστηκε με τις υπογραφές τριών "γαλάζιων" βουλευτών, την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια της "επεισοδιακής" συνεδρίασης τηςΠροανακριτικής, σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών".

Σημειώνεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευσηέχει καταγγέλλει "φωτογραφική διάταξη" για "θαλασσοδάνεια" σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ύψους 200 εκ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης "φωτογράφισε" ως υπεύθυνο τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Την τροπολογία κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Επανερχόμενος στο θέμα, μέσω συνέντευξής του στον ραδιοσταθμό Alpha, την Τρίτη ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι "η τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων είναι ένα καραμπινάτο σκάνδαλο, ένα μεγάλο ρουσφέτι για τους τραπεζίτες που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και για τα ίδια τα κόμματα".

"Μόνο από την Αγροτική, την εποχή που την διοικούσαν επί ΠΑΣΟΚ ο κ. Λάμπρου και επί ΝΔ ο κ. Μηλιάκος, έχουν πάρει 200 εκατ. ευρώ με εγγύηση τις επιχορηγήσεις που θα έπαιρναν τα επόμενα 15 χρόνια!" τόνισε.

"Με την τροπολογία αυτή, που κατατέθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και την υιοθέτησαν, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, οι κ.κ. Χατζηδάκης και Μηταράκης, οι κυβερνητικοί προσπαθούν να ακυρώσουν τη διερεύνηση των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των τραπεζικών διοικήσεων από τους οικονομικούς εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, που έχει ήδη ξεκινήσει. Οι κ.κ. Σταμενίτης,Χριστογιάννης και Τσουμάνης εκτέλεσαν απλώς την κυβερνητική εντολή, δεν ήταν δική τους πρωτοβουλία", πρόσθεσε.

"Το σκάνδαλο ουσιαστικά μετατρέπει τη Βουλή σε μία βιοτεχνία που δεν ξεπλένει απλώς σκάνδαλα, αλλά παράγει και καινούρια" ανέφερε και ενημέρωσε ότι "σήμερα, στην ολοκλήρωση της ψήφισης του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, θα ζητήσουμε να καταψηφιστεί στο σύνολό του το νομοσχέδιο, έτσι ώστε να ακυρωθεί η σκανδαλώδης τροπολογία".

"Αν αυτό δεν γίνει, θα καταθέσουμε δική μας τροπολογία, ζητώντας από όλους τους έντιμους βουλευτές να τη συνυπογράψουν" υπογράμμισε.

Πηγή:  http://www.nooz.gr/greece/kataggelia-gia-fotografiki-tropologia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου