Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος φοβάται την χρεωκοπία;


(Σχόλιο tapan-alloi): ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εάν δεν ένοιαζε Ευρωπαίους & Τρόικα η χρεοκοπία της Ελλάδας -την οποία χρησιμοποιούν προς εκβιασμό μας- θα είχαν επιτρέψει το δημοψήφισμα. Μα όταν ειπώθηκε εν αγνοία τους κάτι τέτοιο, τους έπιασε πανικός, χτύπησαν συναγερμό, φώναξαν τον Γιωργάκη και τον κατσάδιασαν που πήρε τέτοια πρωτοβουλία. Και δεν στάθηκαν σε αυτό αλλά δρομολόγησαν και την παραίτησή του.
ΌΧΙ. Δεν θέλουν με τίποτε οι Ευρωπαίοι και οι φίλοι τους την χρεοκοπία μας. Κι όχι από συμπόνια αλλά γιατί αυτά που θα χάσουν είναι τεράστια μπροστά σε όσα θα κερδίσουν. 
Εάν λοιπόν αυτό μπορώ και το κατανοώ εγώ ο αγράμματος, εκείνοι οι γραμματιζούμενοι που  εκπροσωπούν τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας, που εκπροσωπούν την συνέχεια αυτού του έθνους πώς γίνεται να μη το καταλαβαίνουν; Και υιοθετούν τα εκβιαστικά διλήμματα των βαρβάρων;
Ο παραπάνω συλλογισμός προσπαθεί να περάσει το εξής μήνυμα: ΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Η τρομοκρατία τους είναι μέρος του εκβιασμού τους. Με σκοπό να αποδεχθούμε το κάθε τι από το να "χρεοκοπήσουμε". ΟΧΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
(Διαδώστε το για να  πάψει πια αυτός ο τρόμος να εκβιάζει τις καρδιές μας. Για να ακουστεί αυτό που φοβούνται). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου