Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αισιοδοξία Παπαδήμου για τη θετική έκβαση του PSI


ΑΘΗΝΑ 18/01/2012


Αισιοδοξία για την θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης για το PSI εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός,Λουκάς Παπαδήμος, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ,Γιώργο Καρατζαφέρη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο των επαφών Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνησή του και έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα δεχτεί στο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι είναι πιθανή η σύγκληση εκ νέου του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η εντολή του έχει να κάνει ακριβώς με το PSI και το νέο δανειακό πακέτο, ενώ τονίζει ότι

"γνωρίζει όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και όλες τις θυσίες που έχουν κάνει οι πολίτες". "Δεν πρέπει να κοιτάει κανείς μόνο τους αριθμούς, το γεγονός ότι το ποσοστό της ανεργίας έφθασε στο 18%. Μπορείς να περπατήσεις στην πόλη και να δεις", σημειώνει.

Επίσης αναφέρει ότι ζήτησε από τους πολίτες θυσίες, ώστε "όταν όλα πάνε καλά,  να μπορούν να αναμένουν το τέλος της λιτότητας σε ένα χρόνο". Προσθέτει δε ότι τα σκληρά μέτρα είχαν στόχο τη διασφάλιση των μισθών στο μέλλον.




Πηγή: http://www.nooz.gr/greece/aisiodoksia-papadimou-gia-to-psi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου