Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Είχα τρεις ώρες για να διαβάσω το Μνημόνιο"

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση της πρώην υπουργού Εργασίας, επί κυβέρνησης Παπανδρέου, Λούκας Κατσέλη, ότι η ίδια είχε στη διάθεσή της τρεις ώρες για να διαβάσει το Μνημόνιο, το οποίο δεσμεύει τη χώρα με τον πιο δραστικό τρόπο για δεκαετίες, πριν το ψηφίσει.

"Εγώ προσωπικά το διάβασα ένα Σάββατο πρωί για τρεις ώρες" ανέφερε στο Mega, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα για να το μελετήσουν πριν το ψηφίσουν στη Βουλή είχαν στη διάθεσή τους και άλλοι υπουργοί, κατά τη δική της εμπειρία.

Η κ. Κατσέλη ανέφερε ότι οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και ότι η χώρα βρέθηκε σε μεγάλη αδυναμία και πρόσθεσε ότι ο Μηχανισμός Στήριξης με τη συμμετοχή της ΕΕ και του ΔΝΤ, στήθηκε εκ του μη όντος, μετά από πιέσεις και του Γιώργου Παπανδρέου.

Υπογράμμισε ότι - όπως είχαν τα πράγματα - "έπρεπε να δανειστούμε και να πάρουμε τα χρήματα γρήγορα", ενώ σημείωσε πως παρότι έτσι είχαν τα πράγματα τότε, τώρα υπάρχει ακόμη περιθώριο διαπραγμάτευσης με την τρόικα.



Πηγή: http://www.nooz.gr/greece/katseli-eixa-treis-ores-gia-na-diavaso-to-mnimonio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου