Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Ο καφές και το τσάι προστατεύουν την καρδιά

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού. Όσοι πίνουν πάνω από έξι φλιτζάνια τσαγιού τη μέρα, μειώνουν κατά το ένα τρίτο τον κίνδυνο πάθησης της καρδιάς τους, ενώ όσοι πίνουν δύο έως τέσσερα φλιτζάνια καφέ, έχουν επίσης μειωμένο κίνδυνο κατά 20% σύμφωνα με νέα έρευνα. Η εν λόγω ολλανδική επιστημονική έρευνα, που διήρκεσε 13 χρόνια και μελέτησε 40.000 άτομα έδειξε ότι η καθημερινή κατανάλωση των αγαπημένων μας ροφημάτων προστατεύει από τις καρδιοπάθειες.

Βέβαια παν μέτρον άριστον που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα τέσσερα φλιτζάνια καφέ. Δυσάρεστη πληροφορία θα είναι για τους πολλούς ότι ένα τσιγάρο που συνοδεύει τον καφέ μπορεί να ακυρώσει τα όποια οφέλη όπως αντίστοιχα και η κατανάλωση τσαγιού χωρίς σωματική άσκηση.Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=453778&cid=15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου