Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

"Δεν θα υπάρξει δεύτερη αύξηση στη ΔΕΗ"


ΑΘΗΝΑ 10/01/2012


Δεν θα υπάρξει δεύτερη αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2012, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση εκπροσώπων του Τύπου.

Με αφορμή τη γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για επανεξέταση ανά εξάμηνο των τιμολογίων, ώστε να προσαρμόζονται στο κόστος παραγωγής, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η ΡΑΕ γνωμοδοτεί αλλά το υπουργείο αποφασίζει για τα τιμολόγια.

Υπενθύμισε ότι οι εισηγήσεις για τις αυξήσεις εφέτος ήταν μεγαλύτερες από αυτές που εγκρίθηκαν τελικά, οι οποίες, όπως ανέφερε, είναι οι ελάχιστες δυνατές προκειμένου η ΔΕΗ να παραμείνει υγιής επιχείρηση.

Ο υπουργός ΠΕΚΑ επανέλαβε, εξάλλου, τις συστάσεις προς τη διοίκηση της επιχείρησης για συγκράτηση των δαπανών, προκειμένου να μειωθεί το κόστος καθώς και για κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου που ισχύει για εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ.
Πηγή: http://www.nooz.gr/economy/den-8a-uparksei-deiteri-aiksisi-sta-timologia-tis-dei 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου