Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Προετοιμαστείτε γι' αυτό που έρχεται!"

(Σχόλιο tapan-alloi): Το vuideo είχε αναρτηθεί πριν από μία εβδομάδα περίπου στην "Βιντεοθήκη" του tapan-alloi, όταν κυκλοφορούσε μόνο στα "παρακμιακά" blogs. Έπειτα απ τη διάσταση που πήρε δεν γίνονταν να μη το προσέξουν και κάποια πρωτοκλασάτα blogs και site. Μία από αυτές τις αναφορές λοιπόν είναι και η παρακάτω.



Σε μεγάλη γκάφα φαίνεται να υπέπεσε το έγκυρο BBC με τον "σατανικό χρηματιστή" ο οποίος δήλωσε πως "ονειρεύεται την ύφεση" εδώ και χρόνια καθώς είναι ευκαιρία να βγάλει χρήματα και ότι "η Godlman Sachs κυβερνά τον κόσμο"...

Οι δηλώσεις του Αλέσιο Ραστάνι - σοκαριστικά κυνικές - έκαναν αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου και τις είδε χιλιάδες κόσμος καθώς - όσο παράξενο κι αν ακούγεται - εμφανίζονται αληθοφανείς, καθώς ανταποκρίνονται και στους φόβους των ανθρώπων σήμερα, αλλά και στην εικόνα που κάποιος έχει για το πως σκέφτονται οι "καρχαρίες" των χρηματαγορών.

Ο ίδιος έγινε ξαφνικά διάσημος καθώς δημοσιογράφοι και αναλυτές έσπευσαν να τον κάνουν φίλο - τουλάχιστον μέσω Facebook και Twitter. Ο ίδιος ο αρχισυντάκτης των οικονομικών θεμάτων στο BBC, Ρόμπερτ Πέστον,  είπε στα 82.000 άτομα που τον ακολουθούν στο Twitter να δουν το βίντεο, "για να καταλάβουν την κρίση στο ευρώ".





Η επίμαχη συνέντευξη



Ο κ. Ραστάνι μίλησε και στον Telegraph πρόσφατα και αναφέρει ότι το BBC τον κάλεσε να μιλήσει και αυτός δέχτηκε γιατί "αναζητεί την προβολή". "Δεν είμαι επαγγελματίας χρηματιστής, το έχω για χόμπι. Ωστόσο μου αρέσει να μιλώ δημόσια" προσθέτει...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου