Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

«Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ το 2012»ΑΘΗΝΑ 18/12/2011

«Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ το 2012» γράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Οbserver», τονίζοντας παράλληλα ότι και η Γαλλία θα υποβαθμιστεί από τους οίκους αξιολόγησης μέχρι το τέλος του μήνα.Σύμφωνα με την εφημερίδα, αναλυτές του City εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει εντός του νέου έτους στην δραχμή, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα o οίκος Standard and Poor's θα υποβαθμίσει τη Γαλλία, που θα χάσει την πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ που διατηρεί από το ’75. Η  υποβάθμιση της Γαλλίας θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του επικεφαλής της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Μεγάλης Βρετανίας, Άντριου Τίρι, που δήλωσε ότι η Ελλάδα πολύ πιθανόν να αποχωρήσει εντός τους 2012 από το ευρώ, καθώς θα αδυνατεί να πληρώσει την παραμονή της στην Ευρωζώνη. «Λίγοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη» τόνισε και κατέληξε «Αν αναγκαστεί να φύγει, η ανακεφαλαιοποίηση κάποιων τραπεζών θα είναι αναγκαία».Πηγή: http://www.nooz.gr/economy/i-ellada-8a-vgei-apo-to-euro-to-2012181211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου