Η τελευταία ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στις 17/2/12. Από εκεί κι έπειτα αναρτήσεις για κραυγαλέες περιπτώσεις κι όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις της εξερεύνησης, αξίζει η εξερεύνηση ολόκληρου του blog.

Να είστε καλά.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τα ΜΜΕ στα χρόνια της χολέρας...

(Σχόλιο tapan-alloi): Καλά μας δουλεύουν για τα καλά -όχι δε το κατάλαβα τώρα- γιαυτό κι εγώ εδώ και πέντε τουλάχιστο χρόνια έχω ξηλώσει τη κεραία της τηλεόρασης μου. Είπαμε να παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας τα ΜΜΕ αλλά όχι και τόσο άγαρμπα (sic): Διαβάζω τον τίτλο στο site του ΣΚΑΪ: " «Φρένο» στα λουκέτα από το νέο αναπτυξιακό νόμο", χαίρομαι προς στιγμήν και πατάω για να διαβάσω ολόκληρο το κείμενο, το πως θα πάψει δηλαδή αυτή η κατρακύλα της αγοράς κι αντί αυτού διαβάζω πως όχι μόνο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως θα κλείσουν κι άλλες επιχειρήσεις και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η ανεργία. Θα κοπούν επιδοτήσεις αλλά θα δοθούν ελαφρυντικά σε εξαγωγικές. Α, έχει κ ανέκδοτο (Ο υπουργός, κάλεσε τις τράπεζες να συμμετέχουν εμπράκτως στην ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς).
Πιαστοαβγοκαικούρευτο. Μας δουλεύουν κανονικά. Κανονικότατα
.---------------------------------------------

Τίτλος άρθρου: «Φρένο» στα λουκέτα από το νέο αναπτυξιακό νόμο

Κλείσιμο επιχειρήσεων και αύξηση της ανεργίας προέβλεψε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας ότι η κακή οικονομική κατάσταση πρέπει να αντιστραφεί μέσω του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που θα είναι έτοιμος τον επόμενο μήνα.
Για το νέο αναπτυξιακό νόμο, σημείωσε πως θα περιορίζει στο ελάχιστο τις επιδοτήσεις και θα δίνει φορολογικά αντικίνητρα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις καινοτομίας.
Ο υπουργός, κάλεσε τις τράπεζες να συμμετέχουν εμπράκτως στην ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς. "Περιμένουμε την έμπρακτη συμμετοχή των τραπεζών στην ενίσχυση ρευστότητας της αγοράς παρά το γεγονός ότι λόγω της κρίσης υπάρχουν απώλειες 27 δισ. ευρώ" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης. Παράλληλα τόνισε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις που πωλούν τα 100 προϊόντα που απαρτίζουν το καλάθι της νοικοκυράς ακριβότερα έως 30% σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/152990/freno-sta-loyketa-apo-to-neo-anaptyxiako-nomo/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου